Jaka Trade Kft.

Raktárszolgáltatás és ingatlanhasznostás


A Jaka Trade Raktárszolgáltatási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2010. október 20. napján azzal a céllal jött létre, hogy hiánypótló, egyedülálló szolgáltatást nyújtson a magyar raktárlogisztikai piacon.


Partnereink számára már kezdetben sem szimpla logisztikai szolgáltatást végeztünk, de az árumozgatáson, a termékek rendszerezésén, valamint a folyamatok teljes körű bizonylatolásán túl teljes felelősséget, illetve mennyiségi és minőségi átadás-átvételt is vállaltunk a raktárunkban betárolt árukészlettel kapcsolatban. Ezen komplex, a raktárterület bérbeadásán messze túlmutató szolgáltatásunkkal a társaság alapítása óta számos kereskedelmi vállalkozás számára nyújtottunk megoldást változatos logisztikai problémákra választ adva.


 

 

Mára társaságunk fő stratégiai céljává az vált, hogy saját tulajdonú ingatlanjainak portfolióját bővítse és ezen üzleti célú ingatlanok bérbeadása, illetve hasznosítása révén hosszú távú, eredményes, stabil kapcsolatot építsen ki jelenlegi és jövőbeli ügyfeleivel.


Ingatlanportfoliónk gerincét jelenleg egy budai irodaegyüttes (I. kerület, Mária tér), pesti raktárak (XIV. kerület, Egressy út), valamint egy bicskei áruház alkotják. Ezeket a helyiségeket jelenleg is bérlők hasznosítják, az ingatlanok bérbeadása során társaságunk a hosszú távú együttműködést és a stabil, kiszámítható piaci kapcsolatokat részesíti előnyben.

A Jaka Trade Kft. a tulajdonosa továbbá egy visegrádi örökpanorámás épületegyüttesnek is. Az ingatlan korábban szállodának épült, a kivitelezési munkálatok azonban nem fejeződtek be. Jelenleg az ingatlan állagmegóvása mellett a komplexum jövőbeni üzemeltetésére keresünk érdeklődő partnert.